London shopping

I april gjorde jag en resa till London. En stad som jag bott och levt i tidigare. Men det är alltid annorlunda att komma tillbaka som turist. Att trängas med alla främlingar på Regent Street och Oxford Street. Det får mig att hata staden lite grann. Men jag var inställd på att shoppa, trots att resväskan på något sätt hade fyllts till bredden redan innan jag lämnade Sverige. Planen var att det skulle inhandlas kläder. Meeen … så blev det inte riktigt. Kom inte hem med ett enda nytt klädesplagg. Detta var vad jag istället – på något mirakulöst vis – lyckades trycka ner i min resväska efter en vecka i London.

010

Jag blev särskilt glad över att hitta Wuthering Heights (min favorit bok) och Jane Eyre (aldrig läst men tyckte mycket om både filmen och pjäsen), eftersom jag tycker att utgåvan av dessa är apsnygg och varit på jakt efter dem sedan jag såg WH på bokmässan förra året.

En annan sak jag lyckades lägga vantarna på, lite i sista sekund då jag hittade den i en shop på Heathrow, var detta bokmärket. Eller vad man nu ska kalla det. Ett litet clip som håller upp sidorna när man läser.

013

Och, naturligtvis hittade jag några anteckningsböcker som jag bara var tvungen att ha.

014

Annonser

4 comments on “London shopping

 1. 23 minuter skriver:

  Gillar omslagen på Jane Eyre och Wuthering Heights, läskigt vackra 🙂 Så kul med ett besök i London, det är verkligen en underbar stad!

 2. Josefin skriver:

  Man har alltid plats för en anteckningsbok. Reseshoppingregel nummer 1.
  😉

  • fiberglasodin skriver:

   Så sant så sant. Jag tog inte med någon för jag var inställd på att köpa en när jag kom dit. Men sprang och jagade hela veckan för jag kände mig nästan handikappad utan en anteckningsbok i väskan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s